top of page

MALL Digital Brand Manager 

Brinner du för att utveckla varumärken, älskar digital försäljning och har ett öga för design? Är du en driven, kreativ och digitalt kunnig Brand Manager? Då är det dig som vi söker! Det här är en fantastisk chans för dig som älskar skönhet, har en passion för varumärken och e-handel samt vill vara med på en spännande resa att utveckla våra varumärken till nästa nivå. 

Om företaget

Svenska Krämfabriken är en ledande producent och varumärkesägare inom skönhet och kosmetik. Vi kontrollerar hela värdekedjan från tillverkning, R&D och konceptutveckling till marknadsföring och distribution. Den familjeägda koncernen sysselsätter 140 personer och omsätter ca 280 mkr. På Stockholmskontoret arbetar 20 personer. I varumärkesportföljen ingår bland annat Recipe for men, Antonio Axu, Raw Naturals, Five Oceans samt Alfons Åberg. 

Om jobbet

Som Digital Brand Manager är du delaktig i varumärkesutveckling, produktutveckling och utarbetande av marknadsplaner. I arbetet ingår kontinuerlig uppföljning och analys av trender, konkurrenter och försäljningsutveckling. Du kommer jobba med planering och genomförande av bland annat egen e-handel, digitala annonser och content till SoMe. Du ansvarar även för att ta fram och utveckla marknads- och presentationsmaterial. Runt dig har du ett engagerat och kreativt team som älskar sitt jobb och kommer sporra dig att utvecklas och glänsa i din roll. Rollen är en heltidstjänst och stationerad i Stockholm. 

Om dig

 Vi söker dig som brinner för digital marknadsföring, varumärken och skönhet. 

  • Vi tror att du har en kandidat- eller masterexamen i till exempel företagsekonomi (marknadsföring/försäljning) eller motsvarande. 

  • Du har några års erfarenhet av liknande roller och arbetsuppgifter. 

  • Du har koll på digitala trender, har en känsla för design och är van att redigera enklare material. 

  • Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och i skrift. 

  • Du trivs utmärkt när det går undan och du är bra på att planera din tid effektivt. 

  • Vi värdesätter flexibilitet och hög serviceanda och vi är tror att du är initiativrik, självständig och vill nå dina uppsatta mål. 

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 6 januari men ansökningarna utvärderas löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt till career@kramfabriken.com märkt med ” Digital Brand Manager”.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) med tillträde snarast.

För frågor eller mer information om tjänsten kontakta Sales- & Marketing Director Sofie Qviberg, 072-515 22 79 eller sofie.qviberg@kramfabriken.com.

bottom of page