Key Account Manager Svenska Krämfabriken

Brinner du för skönhet och vill jobba som Key Account Manager för välkända varumärken? Svenska Krämfabriken söker nu en driven och säljfokuserad KAM som ska driva försäljningen av våra varumärken.

Om företaget

Svenska Krämfabriken är en ledande producent och varumärkesägare inom skönhet och kosmetik. Vi kontrollerar hela värdekedjan från tillverkning, R&D och konceptutveckling till marknadsföring och distribution. Genom vårt hållbarhetsinitiativ ”The Green Pledge” strävar vi efter att leda utvecklingen av hållbar produktion och distribution inom våra produktkategorier. Den familjeägda koncernen sysselsätter 140 personer och omsätter ca 280 mkr. På Stockholmskontoret arbetar 20 personer.

I varumärkesportföljen ingår bland annat Recipe for men, Antonio Axu, Raw Naturals, Hårologi, Hickap, Five Oceans samt Alfons Åberg.

Om jobbet

Du är en del av vårt sälj- och marknadsteam där du har ansvar för att självständigt driva och utveckla dina varumärken mot våra kunder. Huvudsakliga arbetsuppgifter består av att strategiskt och operativt planera, utföra och följa upp säljkampanjer och aktiviteter för våra varumärken. Vidare består arbetet av att upprätthålla försäljningsprognoser och proaktivt jobba mot att öka försäljning och synlighet hos dina kunder. I arbetsuppgifterna ingår huvudansvaret för kontrakts- och prisförhandlingar för dina kunder. Rollen innebär också aktiv nykundsbearbetning, utbildningsansvar och kundbesök.

Det här är en fantastisk chans för dig som har säljerfarenhet och vill utvecklas vidare inom försäljning samt vill jobba i ett svenskt företag i skönhetsbranschen. Rollen är stationerad i Stockholm och rapporterar till Sälj & Marknadsdirektör.

Kvalifikationer

​Vi söker dig som har ca 5-8 års erfarenhet från liknande roller inom försäljning. Erfarenhet från liknande arbetsplats och arbetsuppgifter är meriterande. Du har relevant utbildning inom försäljning. Du uttrycker dig väl i skrift och kommunicerar tydligt och effektivt. Som person är du utåtriktad, strukturerad, initiativrik och noggrann. Vi värdesätter flexibilitet, hög serviceanda och att du brinner för ditt arbete. Arbetet ställer stora krav på din sociala förmåga och din vilja att arbeta i ett team. Du är detaljfokuserad och planerar din tid effektivt. Rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift. Du kan hantera Microsoft Officepaketet väl. Körkort är ett krav.

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 20 augusti men ansökningarna utvärderas löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt till career@kramfabriken.com märkt med ”Ansökan Key Account Manager”.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) med tillträde snarast.

För frågor eller mer information om tjänsten kontakta Sälj & Marknadsdirektör:
Sofie Qviberg, sofie.qviberg@kramfabriken.com