Inköps- och orderadministratör

Är du en snabb och serviceminded administratör som gillar att ha kundkontakt och vill jobba med välkända varumärken inom kosmetik och skönhet? Svenska Krämfabriken söker nu en inköps- och orderadministratör till kontoret i Stockholm.

Om företaget

Svenska Krämfabriken är en ledande producent och varumärkesägare inom skönhet och kosmetik. Vi kontrollerar hela värdekedjan från tillverkning, R&D och konceptutveckling till marknadsföring och distribution. Den familjeägda koncernen sysselsätter 140 personer och omsätter ca 300 mkr. På Stockholmskontoret arbetar 24 personer.

I varumärkesportföljen ingår bland annat Recipe for men, Antonio Axu, Raw Naturals, Hårologi, Hickap, Five Oceans samt Alfons Åberg.

Om jobbet

Du är en del av vårt sälj- och marknadsteam där du har ansvar för:

  • orderhantering

  • kund- och fakturafrågor

  • inköp

  • registrering och hantering av produktfiler och kundportaler

 

Det här är en fantastisk chans för dig som vill vara med på en spännande resa, gillar skönhetsprodukter och är en riktigt vass administratör som har koll på det mesta. Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt, kreativt och drivet team!

 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig som vill arbeta kontorsbaserat heltid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig med cirka 3-5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är utåtriktad och van att ha kundkontakt dagligen. Högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi och redovisning är meriterande men inte ett krav. Du är mycket strukturerad och detaljfokuserad och planerar din tid effektivt samt har en stark administrativ förmåga där du kan hantera Microsoft Officepaketet mycket väl. Rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi värdesätter flexibilitet, hög serviceanda och att du brinner för ditt arbete. Arbetet ställer stora krav på din sociala förmåga.

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 18 december men ansökningarna utvärderas löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt till career@kramfabriken.com märkt med ”Admin”.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) med tillträde snarast.

För frågor eller mer information om tjänsten kontakta Sälj och Marknadsdirektör Sofie Qviberg, 072-515 22 79 eller sofie.qviberg@kramfabriken.com.